Dit zijn onze

Diensten

01.

Tuinontwerp

U droomt van een mooie tuin, maar weet niet waar te beginnen . . .

Wij helpen u met veel plezier en een dosis creativiteit aan een passend ontwerp voor uw tuin.

Het creatieve proces begint al bij de eerste kennismaking. We starten met het maken we een ronde door de tuin waarna we samen in gesprek gaan over stijlen, wensen en kleuren. Hier geven wij  uiteraard graag nog een creatieve draai aan. Zo ontstaat er ter plekke een schetsplan bij u aan de keukentafel. Nu het schetsplan gemaakt is ligt de basis voor uw droomtuin klaar en gaan wij de tekening voor u in 2D of 3D opmaken. 

02.

Tuinaanleg

tuin in Japanse stijl Gerwen

Bart Rovers Hoveniers legt tuinen aan voor particulieren en bedrijven.

U droomt van een mooie tuin, maar weet niet hoe u dat moet aanpakken? Neem dan contact met ons op. Wij overleggen met u, helpen bij het tuinontwerp en leggen uw tuin met toewijding aan. Van de beplanting tot tuinpad en van gazon tot schutting. Wij weten van aanpakken en zorgen ervoor dat u snel van uw tuin kunt genieten. Ook is het mogelijk om een deel van uw tuin te laten aanleggen. Als vakmensen denken wij graag met u mee, om ervoor te zorgen dat u jarenlang van uw goed verzorgde tuin kunt genieten.

Groene tuin met vijver aanleg 5
03.

Tuin onderhoud

onderhoud-foto1

U heeft uw tuin door ons laten aanleggen en wilt dat deze goed wordt onderhouden.
Bart Rovers Hoveniers doet dit met veel plezier en zorgt ervoor dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn als de tuin er niet mooi bij ligt.
Omdat wij beschikken over de vakkennis, gereedschappen en machines, kunnen wij uw tuin het hele jaar door in optimale conditie houden.

Is uw tuin niet door ons aangelegd? Dat is geen probleem. U kunt ons gewoon vragen om uw bestaande tuin vakkundig te onderhouden. Wij doen dat met plezier en staan voor de gewenste kwaliteit. Het onderhoud kan verschillen van de complete tuin of een deel daarvan. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met ons.

onderhoud-foto1
04.

Terras reiniger

Voor Na

Sinds 2016 biedt Bart Rovers Hoveniers in Gemert en omstreken de mogelijkheid om uw terras, vlonder, oprit en bestrating perfect mooi te reinigen, zonder dat het materiaal poreus wordt. Het ziet er weer uit als nieuw! Dat doen wij met onze Bio-Cleaner Terrasreiniger. Met een resultaat wat u met een hogedrukspuit niet kunt bereiken. Of het nu gaat over diverse soorten mos, groene aanslag of vuil van dagelijkse werkzaamheden, met de Bio-Cleaner kunnen wij dat razendsnel verwijderen. Het wordt weer mooi schoon. En als u dat wilt kan nieuw zand in een mum van tijd worden ingeveegd. Dat doen we buitengewoon goed. Laat uw terras reinigen door een lokaal bedrijf uit Gemert.

Voor Na

Voordelen Bio-Cleaner Terrasreiniger

05.

Het aanleggen van een groendak

Een groendak zorgt voor vele voordelen op economisch, ecologisch en maatschappelijk vlak. Een groen dak vangt water op, biedt voedsel voor insecten en kan verkoelend werken in de zomer. Omdat je zorgt voor meer groen in je buurt draag je met planten op je dak bij aan een gezonde en prettige leefomgeving.

Het klimaat wordt steeds heftiger in Nederland.
Dat zorgt voor instabiel weer met zo nu en dan hevige regen en onweersbuien maar ook langere periodes van droogte. Een ideale oplossing is groen op het dak.

Een groendak draagt bij aan het klimaatbestendiger worden van je omgeving.
Er zijn verschillende opties mogelijk bij de aanleg van een groendak.
Niet alleen een Sedumdak kan mooi zijn, wat dacht u van kruiden op uw dak, of vegetatie die speciaal geselecteerd is voor bijen en vlinders?
Diverse gemeenten en waterschappen geven subsidie als huiseigenaren een sedumdak of daktuin willen aanleggen.

Laat uw dak verduurzamen door een lokaal bedrijf uit Gemert.

Voordelen groendak

Waarom zou je voor Bart Rovers Hoveniers kiezen?

1.

Uw mening is belangrijk, zodat wij een passend tuinontwerp kunnen realiseren 

2.

Door te zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats creëren wij een vast aanspreekpunt bij u op locatie

3.

Van A tot Z ontzorgen wij u gedurende het complete project