Bart Rovers Hoveniers

Hovenier Nijmegen

Eens een mooie tuin, altijd een mooie tuin! Dat is een uitspraak die waarheid is als u uw tuin laat aanleggen en onderhouden door ons hoveniersbedrijf nabij Nijmegen. Bart Rovers Hoveniers is hét adres voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.

06 2790 9390

Diensten

Hoveniersbedrijf Bart Rovers nabij Nijmegen

Wij zijn een jong bedrijf uit de omgeving van Gemert, dat in 2014 is gestart. Wilt u iets moois van uw tuin maken, maar weet u niet waar u moet beginnen of hoe u dit aan moet pakken? Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en maken een plan op maat om uw tuin te ontwerpen. Wij delen onze vakkennis graag met u!

Laat Bart Rovers Hoveniers uw tuin in Nijmegen aanleggen en u zit gebakken! Als wij eenmaal uw tuin ontworpen hebben, zorgen wij uiteraard ook voor de aanleg en het onderhoud ervan. Wij bieden full service onderhoud waardoor u meer tijd overhoudt om van uw tuin te genieten. Een goed onderhouden tuin zorgt voor meer woongenot. Wij beschikken over de vakkennis, gereedschappen en machines, zodat wij uw tuin het hele jaar in optimale conditie kunnen houden.

01.

U droomt van een mooie tuin, maar weet niet waar te beginnen?

02.

U wilt de leuke tuinklusjes zelf doen, en voor de rest een vakman inschakelen?

03.

Als u ons inschakelt voor het onderhoud, houdt u meer tijd over om te genieten.

04.

Laat een duurzaam groendak aanleggen voor meer woongenot.

Bart Rovers Hoveniers

Wilt u een groendak aanleggen in Eindhoven?

Hét adres voor ontwerp, aanleg en onderhoud.

Uniek, isolerend en milieubewust: dat zijn kernwoorden wanneer we het hebben over een sedumdak voor uw huis in Eindhoven. 

Compleet pakket

Hovenier in Nijmegen gezocht? Wij helpen u graag!

Naast ontwerp en aanleg van uw tuin verzorgt Bart Rovers Hoveniers ook de reiniging van uw vlonder, terras, oprit of stoep. Diverse soorten mos, groene aanslag of vuil van dagelijkse werkzaamheden verdwijnen als sneeuw voor de zon door onze Bio-Cleaner Terrasreiniger. Wij reinigen zonder hoge druk, waardoor het materiaal niet poreus wordt en de voegen niet worden uitgespoten. Ook gebruiken wij alleen water en geen chemische middelen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw tuin? Denkt u dat wij als hovenier iets kunnen betekenen voor uw tuin in Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wie weet tot snel!

Ontwerp

Ideevorming, tuinontwerp en beplanting-advies

Aanleg

Beplanting, bestrating, verharding en aanleg borders. Maar ook monteren van vlonders en schuttingen.

Onderhoud

Snoeiwerkzaamheden, knippen van hagen, terrasreiniging zonder chemicaliën.

9+

Wat onze klanten over ons zeggen

Wat we hebben gedaan

Projecten