Bart Rovers Hoveniers

Hovenier Nuenen

U droomt van een mooie tuin, maar u weet niet waar u moet beginnen. Wij begrijpen dat als geen ander en willen u hierbij graag helpen! Ons hoveniersbedrijf nabij Nuenen zorgt voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

06 2790 9390

Diensten

Hovenier in Nuenen gezocht? Wij zijn er voor u!

Wij beginnen met goed naar u te luisteren om uw wensen en voorkeuren om te zetten in een op maat gemaakt ontwerp. Als u het ontwerp heeft goedgekeurd, zullen wij starten met de aanleg en kunt u met een gerust hart toekijken hoe uw tuin vorm krijgt. Wij werken met passie en uw tuin zal tot in de puntjes verzorgd worden.

01.

U droomt van een mooie tuin, maar weet niet waar te beginnen?

02.

U wilt de leuke tuinklusjes zelf doen, en voor de rest een vakman inschakelen?

03.

Als u ons inschakelt voor het onderhoud, houdt u meer tijd over om te genieten.

04.

Laat een duurzaam groendak aanleggen voor meer woongenot.

Bart Rovers Hoveniers

Op zoek naar een hovenier in Nuenen?

Hét adres voor ontwerp, aanleg en onderhoud.

Na het ontwerpen en aanleggen van uw tuin moet de tuin natuurlijk ook verzorgd worden. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet altijd zin heeft om de gehele tuin onder handen te nemen. Onze full service onderhoud dienst zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar in optimale conditie is. Vakkennis, gereedschappen en machines dragen hieraan bij. Een goed onderhouden tuin zorgt voor meer woongenot en hierdoor vindt u het leuker om gasten te ontvangen in uw huis en in uw tuin. U schakelt onze hovenier nabij Nuenen in voor het onderhoudt en u houdt meer tijd over om te genieten!

Compleet pakket

Hét hoveniersbedrijf nabij Nuenen: Bart Rovers Hoveniers

Zoek niet langer naar een hovenier voor uw tuin in Nuenen, want bij Bart Rovers Hoveniers bieden wij u naast tuinontwerp- en aanleg ook full service onderhoud aan. Daarnaast verzorgen wij ook het reinigen van uw terras, vlonder, oprit of bestrating met onze Bio-Cleaner Terrasreiniger. Met deze reiniger kunnen wij ontmossen, onkruid verwijderen en invegen, zodat uw grondoppervlaktes weer als nieuw zijn! Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wie weet tot snel!

Ontwerp

Ideevorming, tuinontwerp en beplanting-advies

Aanleg

Beplanting, bestrating, verharding en aanleg borders. Maar ook monteren van vlonders en schuttingen.

Onderhoud

Snoeiwerkzaamheden, knippen van hagen, terrasreiniging zonder chemicaliën.

9+

Wat onze klanten over ons zeggen

Wat we hebben gedaan

Projecten