Bart Rovers Hoveniers

Hovenier Son en Breugel

Bart Rovers Hoveniers is dé hovenier voor uw tuin in Son en Breugel. Wij weten uit ervaring dat u alles liever in één hand heeft en daarom verzorgen wij voor u het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

06 2790 9390

Diensten

Bart Rovers Hoveniers: hét hoveniersbedrijf voor uw tuin in Son en Breugel

Onze full service onderhoud dienst (Tuinonderhoud – Bart Rovers) zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar in optimale conditie is, omdat wij ook aandacht geven aan zaken in uw tuin in het najaar en in de winter. Een goed onderhouden tuin zorgt voor meer woongenot en wij dragen daar graag aan bij! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

01.

U droomt van een mooie tuin, maar weet niet waar te beginnen?

02.

U wilt de leuke tuinklusjes zelf doen, en voor de rest een vakman inschakelen?

03.

Als u ons inschakelt voor het onderhoud, houdt u meer tijd over om te genieten.

04.

Laat een duurzaam groendak aanleggen voor meer woongenot.

Bart Rovers Hoveniers

Op zoek naar een hovenier in Son en Breugel?

Hét adres voor ontwerp, aanleg en onderhoud.

Uw terras, vlonder, oprit of bestrating weer als nieuw! Bij Bart Rovers Hoveniers werken wij met de Bio-Cleaner Terrasreiniger. Hierbij maken we geen gebruik van hoge druk en chemische middelen, maar van water, waardoor we de voegen uit uitspuiten en het materiaal niet poreus wordt. De aanslag blijft hierdoor langer weg en uw bestrating gaat langer mee. Ziet u het niet zitten om uw grondoppervlaktes te reinigen, ontmossen en om het onkruid te verwijderen? Schakel ons dan in als hovenier voor uw tuin in Son en Breugel, wij helpen u graag!

Compleet pakket

De beste hovenier nabij Son en Breugel

Eens een mooie tuin, altijd een mooie tuin. Dat is zeker het geval als u ons hoveniersbedrijf voor uw tuin in Son en Breugel inschakelt. Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en terrasreiniging: wij verzorgen het allemaal. Elke door ons ontworpen tuin is uniek, op maat gemaakt en compleet naar wens aangelegd en onderhouden door Bart Rovers Hoveniers. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wie weet zien we elkaar snel!

Ontwerp

Ideevorming, tuinontwerp en beplanting-advies

Aanleg

Beplanting, bestrating, verharding en aanleg borders. Maar ook monteren van vlonders en schuttingen.

Onderhoud

Snoeiwerkzaamheden, knippen van hagen, terrasreiniging zonder chemicaliën.

9+

Wat onze klanten over ons zeggen

Wat we hebben gedaan

Projecten