Bart Rovers Hoveniers

Hovenier Aarle-Rixtel

Bart Rovers Hoveniers is een klein bedrijf uit Gemert, opgericht in 2014. Droomt u van een buitengewoon mooie tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen of hoe u het aan moet pakken? Wij helpen u! Om tot een op maat gemaakt ontwerp te komen, luisteren wij naar uw wensen en voorkeuren.

06 2790 9390

Diensten

Bart Rovers Hoveniers: de beste hovenier voor uw tuin in Aarle-Rixtel

Wij leggen uw tuin aan met passie en met aandacht voor het ontwerp. Onze hoveniers delen hun vakkennis graag met u en wij werken samen voor het beste resultaat. Naast het maken van een ontwerp, zorgen wij uiteraard ook voor de aanleg van uw tuin en het onderhouden ervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons hoveniersbedrijf nabij Aarle-Rixtel op.

01.

U droomt van een mooie tuin, maar weet niet waar te beginnen?

02.

U wilt de leuke tuinklusjes zelf doen, en voor de rest een vakman inschakelen?

03.

Als u ons inschakelt voor het onderhoud, houdt u meer tijd over om te genieten.

04.

Laat een duurzaam groendak aanleggen voor meer woongenot.

Bart Rovers Hoveniers

Op zoek naar een hovenier in Aarle-Rixtel?

Hét adres voor ontwerp, aanleg en onderhoud.

Ook voor de aanleg van een groendak kunt u bij deze hovenier in de omgeving van Aarle-Rixtel terecht. Bart Rovers Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van groendaken. Denk bijvoorbeeld aan een sedumdak, maar ook kruiden op uw dak of vegetatie die speciaal geschikt is voor bijen en vlinders! Hiermee draagt u bij aan de biodiversiteit. Groendaken hebben vele voordelen op ecologisch, economisch een maatschappelijk gebied. Het vangt water op, biedt voedsel voor insecten en kan verkoelend werken in de zomer. Ook zorgt je voor meer groen in de buurt met planten op je dak en draag je bij aan een gezonde en prettige leefomgeving.

Compleet pakket

Op zoek naar een hovenier in Aarle-Rixtel? Wij staan voor u klaar!

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin zorgen wij ook voor het reinigen van uw vlonder, bestrating, terras of oprit. Met onze Bio-Cleaner Terrasreiniger zorgt ons hoveniersbedrijf ervoor dat uw grondoppervlakten in Aarle-Rixtel in een mum van tijd weer als nieuw zijn! Wij reinigen zonder hoge druk, waardoor voegen niet worden uitgespoten. Ook maken we geen gebruik van chemische middelen, maar van water. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en wie weet zien we u snel!

Ontwerp

Ideevorming, tuinontwerp en beplanting-advies

Aanleg

Beplanting, bestrating, verharding en aanleg borders. Maar ook monteren van vlonders en schuttingen.

Onderhoud

Snoeiwerkzaamheden, knippen van hagen, terrasreiniging zonder chemicaliën.

9+

Wat onze klanten over ons zeggen

Wat we hebben gedaan

Projecten