Bart Rovers Hoveniers

Hovenier Gemert

Droomt u ook van een buitengewoon mooie tuin? Weet u niet waar u moet beginnen of hoe u het aan moet pakken? Bij ons hoveniersbedrijf uit Gemert bent u aan het juiste adres! Bart Rovers hoveniers verzorgt uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

06 2790 9390

Diensten

Op zoek naar een hoveniersbedrijf nabij Gemert? Stop met zoeken!

Wij bieden full service onderhoud aan, waardoor uw tuin het hele jaar in optimale conditie is. Ons bedrijf is opgericht in 2014 en wij beschikken over vakkennis, materialen en machines om ervoor te zorgen dat uw tuin tot in de puntjes wordt verzorgd. Is uw tuin niet door ons aangelegd? Wij onderhouden uw bestaande tuin vakkundig. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

01.

U droomt van een mooie tuin, maar weet niet waar te beginnen?

02.

U wilt de leuke tuinklusjes zelf doen, en voor de rest een vakman inschakelen?

03.

Als u ons inschakelt voor het onderhoud, houdt u meer tijd over om te genieten.

04.

Laat een duurzaam groendak aanleggen voor meer woongenot.

Bart Rovers Hoveniers

Op zoek naar een hoveniersbedrijf nabij Gemert? Stop met zoeken!

Hét adres voor ontwerp, aanleg en onderhoud.

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen bij uw huis, zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van groendaken. Een groendak biedt verschillende voordelen op ecologisch, economisch en maatschappelijk vlak. Er zijn verschillende opties mogelijk bij de aanleg van een groendak. Denk bijvoorbeeld eens aan een sedumdak, of aan kruiden op het dak. Ook leggen wij vegetatie aan die speciaal geselecteerd is voor bijen en vlinders, waardoor u bijdraagt aan het verhogen van de biodiversiteit. Enkele andere voordelen zijn:

  • Het absorberen van regenwater
  • Het zorgen voor schonere lucht
  • Het verlengen van de levensduur van het dak
  • Energiebesparing

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze hovenier uit Gemert.

Compleet pakket

Hovenier nabij Gemert: Bart Rovers Hoveniers

Eens een mooie tuin, altijd een mooie tuin. Bij Bart Rovers Hoveniers bent u aan het juiste adres voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Als u ons inschakelt, houdt u meer tijd over om te genieten en kunt u zelf de leuke tuinklusjes doen, terwijl de rest wordt verzorgd door uw hovenier in Gemert. U kunt ook uw terras door ons laten reinigen. Onze Bio-Cleaner Terrasreiniger verwijdert groene aanslag, diverse soorten mos en vuil van dagelijkse werkzaamheden zonder het oppervlak te beschadigen of poreus te maken. Wij helpen u graag met uw tuin, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin!

Ontwerp

Ideevorming, tuinontwerp en beplanting-advies

Aanleg

Beplanting, bestrating, verharding en aanleg borders. Maar ook monteren van vlonders en schuttingen.

Onderhoud

Snoeiwerkzaamheden, knippen van hagen, terrasreiniging zonder chemicaliën.

9+

Wat onze klanten over ons zeggen

Wat we hebben gedaan

Projecten