Bart Rovers Hoveniers

Hovenier Uden

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf nabij Uden? Bart Rovers Hoveniers is een jong bedrijf uit de omgeving van Gemert, opgericht in 2014. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

06 2790 9390

Diensten

Wij zijn hét hoveniersbedrijf voor uw tuin in Uden

Full service onderhoud is één van onze diensten, waarmee we niet alleen in het voorjaar en de zomer, maar ook in het najaar en de winter klaar staan voor u en uw tuin. Ook in het najaar en de winter zijn er namelijk meer dan genoeg zaken in uw tuin die aandacht verdienen. Voor alle mogelijkheden of voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

01.

U droomt van een mooie tuin, maar weet niet waar te beginnen?

02.

U wilt de leuke tuinklusjes zelf doen, en voor de rest een vakman inschakelen?

03.

Als u ons inschakelt voor het onderhoud, houdt u meer tijd over om te genieten.

04.

Laat een duurzaam groendak aanleggen voor meer woongenot.

Bart Rovers Hoveniers

Op zoek naar een hovenier in Uden?

Hét adres voor ontwerp, aanleg en onderhoud.

Uw stoep, oprit, vlonder of terras weer als nieuw! Bij Bart Rovers Hoveniers bent u ook voor het reinigen van bijvoorbeeld uw terras aan het juiste adres. Wij werken met de Bio-Cleaner Terrasreiniger en wij reinigen hiermee uw terras, vlonder, oprit of bestrating, zonder dat het materiaal poreus wordt. Dit komt doordat wij niet reinigen met hoge druk, waardoor ook de voegen niet worden uitgespoten. Uw bestrating gaat hierdoor langer mee en de aanslag blijft langer weg. Zoek dus niet langer naar een hovenier voor uw tuin in Uden, want Bart Rovers Hoveniers staat voor u klaar!

Compleet pakket

Uw hovenier nabij Uden: Bart Rovers Hoveniers

Als u ons inschakelt, houdt u meer tijd over om te genieten van uw tuin! Een goed onderhouden tuin zorgt voor meer woongenot en hierdoor vindt u het leuker om gasten te ontvangen in uw huis en tuin. Als u droomt van een mooie tuin, maar niet weet waar te beginnen of hoe het aan te pakken, staan wij voor u klaar met een tuinontwerp op maat. Uw mening is voor ons erg belangrijk, want hierdoor kunnen wij ons ontwerp verbeteren en een optimaal plan voor u bedenken. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wie weet tot snel bij onze hovenier voor úw tuin in Uden!

Ontwerp

Ideevorming, tuinontwerp en beplanting-advies

Aanleg

Beplanting, bestrating, verharding en aanleg borders. Maar ook monteren van vlonders en schuttingen.

Onderhoud

Snoeiwerkzaamheden, knippen van hagen, terrasreiniging zonder chemicaliën.

9+

Wat onze klanten over ons zeggen

Wat we hebben gedaan

Projecten